26. september kl. 12 Wiinstedt, Strandboulevarden 9, 2100 Ø:

Vi lægger ud med et tilbud om en udflugt til Landskrona Museum søndag 26. september, der har en flot udstilling om antikke anatolske kelims.
Vi kører derover i biler (cirka 75 minutters tur over Øresundsbroen). Entre til museet er gratis, men betaling for bro og brændstof kr. 100 p.p. Eventuel fortæring undervejs for egen regning.
Foreløbig har vi tilsagn om to biler med plads til sammenlagt otte personer (inc. chauffører), men vi håber, at flere vil påtage sig at køre. Skriv venligst til formand Boris på boris@zeichner.dk med tilmelding til turen og evt. tilbud om at køre.
Afgang klokken 12 fra Strandboulevarden 9. Museet lukker kl. 17, og retur til samme sted.

30. september kl. 19 (bemærk tidspunkt) hos Wiinstedt: Generalforsamling, middag og auktion. Indkaldelse og dagsorden nedenfor.

Mad og vin koster en egenbetaling på kr. 100, der vil blive opkrævet i døren. Tilmelding til middagen til Boris på boris@zeichner.dk snarest muligt, så vi ved, hvor meget mad og vin, der skal bestilles. Man kan deltage i GF uden tilmelding.

Effekter til den efterfølgende auktion (tæpper, bøger, tekstiler) skal indleveres hos Boris i butikken i åbningstiden senest lørdag 25. september.

28. oktober kl. 19.30 hos Wiinstedt: Ole Søndergaards udsatte foredrag “Drømmen om de blå kupler”.

25. november kl. 19.30 hos Wiinstedt: Jon Terry kommer og fortæller om sin tæppe- og tekstilsamling. Navnlig sidstnævnte er ifølge Boris museumsværdig.

Ved begge arrangementer kaffe og kage – og aftenens tæppe mv.

9. december kl. 18 hos Wiinstedt: Årets traditionelle julebazar – nærmere følger. Hvis du vil stille op med en bod med sjove ting og sager, så giv Boris et praj. Se billederne fra julebazaren.

Desuden har vi tanker om, at tæppeklubben stiller op sammen med Wiinstedt Tæpper på den kommende antikmesse i Forum i dagene 12. – 14. november i forsøget på at udbrede kendskabet til klubben og få kontakt til nye interesserede. Læs mere om messen: https://antikmesse.dk/da/

Det er mange år siden, at den årlige antikmesse i Forum blev indstillet, men nu er den genopstået, så Forum bliver fuld af stadeholdere med skønne ting at kigge på (og købe), så messen vil være en udflugt værd for alle.

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING OG EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING:

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Selskabet for Orientalsk Tæppekunst torsdag den 30. september 2021 klokken 19.00 (bemærk tidspunkt) hos Wiinstedt, Strandboulevarden 9, 2100 København Ø.

Ifølge vedtægternes § 6 indkaldes generalforsamlingen med mindst fire ugers varsel.

På generalforsamlingen vil bestyrelsen fremsætte forslag om, at foreningens vedtægter og struktur ændres, så Selskabet for Orientalsk Tæppekunst fremadrettet får en mere enkel drift.

Forslaget udsendes i detaljer inden generalforsamlingen. Vi håber på medlemmerne opbakning!

Kungrat 'Ilgitch', circa 1900 eller tidligere, Uzbekistan. Uld og silke broderi. J H Terry Collection