Indmeldelse

Har du en speciel interesse indenfor feltet orientalske tæpper og tekstiler ? Og har du en interessant samling, som du gerne vil vise foreningens medlemmer ?


Selskabet for Orientalsk Tæppekunst efterlyser emner og ideer til kommende klubaftener og du er meget velkommen til at sende os en mail med dit forslag.


Vi vil også gerne i kontakt med private samlere, virksomheder, institutioner og forretninger, der beskæftiger sig med tæppekunsten og som måske har lyst til at vise os stykker fra samlingen.


- Selskabet for Orientalsk Tæppekunst

Tæppekunst

Selskabet for Orientalsk Tæppekunst er en forening for alle med interesse for orientalsk tæppe- og textilkunst. Vi har i mere end 20 år arbejdet for at udbrede kendskabet til og forståelsen for tæppekunsten.

Indmeldelse & Kontingent


Kære nye medlemmer.


Årskontingentet er kr. 350 for enlige og kr. 450 for par.


Foreningen beder nye medlemmer om at udfylde formularen nedenfor.

Disse personlige oplysninger  er kun til brug for foreningens bestyrelse, så vi kan sørge for, at vore medlemmer får tilsendt nyheder omkring foreningens aktiviteter. Vi garanterer, at oplysningerne bliver ikke givet videre til tredjepart.


Hvis du har lyst til at knytte et par personlige kommentarer til din interesse for orientalske tæpper og tekstiler er du meget velkommen til at sende et par linjer  i formularen nedenfor.